Top 5 knooppuntenroutes Nederland * Prijsvraag: win weekendje weg

Gemakkelijk fietsroutes zoeken * Fietsen op… de maan?
Volg ons op  Facebook Twitter

Top 5 bijzondere knooppuntenroutes
Fiets van zandverstuivingen tot vergezichten over de Noordzee of door de bossen van de Veluwe. Kies een mooie route en ervaar Nederland op zijn best.
Routetip: Ankeveense Plassen, 29km (NH)
De Ankeveense Plassen bestaan uit een landschap met plassen, smalle slootjes en stroken land, ontstaan door het afgraven van veen. Fiets over smalle paden en dijkjes dwars door dit bijzondere gebied.

Prijsvraag

Een weekendje weg + fietsatlas t.w.v. €350
Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een weekendje weg naar Roompot Vakantieparken + een ANWB fietsatlas, samen t.w.v. €350! Doe nu mee!

Fietsroute Giethoorn, 48 km (OV)

Bijzondere fietsroutes
Giethoorn staat bekend om zijn watertjes, charmante boogbruggetjes en boerderijen met rieten daken. U kunt zelfs een fluisterbootje huren en een stuk varen. Bezoek deze plaats per fiets en rij door Nationaal Park De Weerribben-Wieden.    Slaapplaats nodig kijk dan even bij Villapark De Weerribben, Vakantiepark Giethoorn of Waterpark Belterwiede prachtige parken.

Gratis Artrose boekje?

Al 30.000 lezers
Download of bestel het gratis boekje over artrose en reuma met nieuwe inzichten over behandelingsmethoden zoals de natuurlijke ontstekingsremmers curcumine en groenlipmossel.

Stelt u zich eens voor…

Fietsen op… de maan?
Stel dat we in de verre toekomst een weekje naar de maan op fietsvakantie zouden kunnen. Hoe zou zo’n tochtje er dan uitzien? Enig idee hoe snel u zou kunnen rijden? Lees het hier, met natuurkundige uitleg voor de liefhebbers!

Voordelige lastminutes 

Het is Tijd voor Texel
Wilt u even alles achter u laten? Genieten van rust, ruimte, unieke natuur en verrassende activiteiten? Dan is het Tijd voor Texel! Bekijk hier onze voordelige lastminutes.

Fietsen waar u wilt!

Fietsroutes zoeken
Ook op zoek naar een leuke fietsroute? Helemaal voor u uitgeschreven of juist via het bekende knooppuntennetwerk? Maak dan gebruik van de zoekfunctie op Fietsen.123 en zoek een route in de gewenste plaats, provincie of op trefwoord.

Fietsen.123 op Facebook

Alles over fietsen
Fietsen.123 plaatst op haar Facebookpagina de leukste fietsfoto’s, -filmpjes en prikkelende stellingen. Ook vindt u er veel fietsroutes waarop fietsers reageren. Doet u ook mee? Like dan nu de Fietsen.123-pagina.

Plus Magazine

Maak voordelig kennis
Elke maand ruim 200 pagina’s betrouwbare informatie over gezondheid, reizen, cultuur en tips die u concrete besparingen opleveren. Nu slechts €12,50 per 3 maanden en een koffiepadmachine cadeau!

Zoekt u nog leuke fietsvakantie bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland, Italie of Zwitserland kijk dan even op deze zoekresultaat

Bron: Fietsen.123

Plaats een reactie